Publicaties en teksten

Bekijk hier mijn publicaties en teksten:
Magazines
 • In Bernhoven verzorg ik de bladcoördinatie en redactie van de huis-aan-huiskrant van Bernhoven, Natuurlijk Bernhoven. Deze wordt huis-aan-huis verspreid in de regio Oss-Uden-Veghel. Oplage 160.000. Bekijk hier het laatste magazine.
 • Hersenz biedt behandelingen waarbij de persoon en zijn/haar omgeving leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, concentratieproblemen en psychische problemen. Er is ook aandacht voor verliesverwerking.
  In 2018 werkte ik onder andere mee aan de specials. Ik schreef enkele artikelen en deed de ei
  ndredactie.
 • Redacteur Beleef Rosmalen
  Ik schrijf interviews en maak foto’s voor het magazine Beleef Rosmalen.  Bekijk hier de laatste uitgave.
Mikz kinderopvang

Voor Mikz kinderopvang (Vlijmen) heb ik in 2016 teksten voor een nieuwe serie folders geschreven. Hier een paar voorbeelden.

Baby foldertekst nieuwe stijl

Omslagbrochure Ontdek jouw wereld met MIKZ

Peuterspeelzaal nieuwe stijl 2017

Winnaar columnwedstrijd Hugo Borst

Trots ben ik op de prijs die ik won op 16 november 2015. In het kader van de boekpresentatie van ‘Ma’, door Hugo Borst, schreef het Algemeen Dagblad samen met uitgeverij Lebowski een columnwedstrijd met als thema dementie uit. Uit 1074 inzendingen ben ik als winnaar uit de bus gekomen.

Publicatie column in kranten van de Persgroep

Lees hier mijn winnende column.

De column is geplaatst in de zaterdagbijlage van de Persgroep (oplage 1.300.000), op 21 november 2015.

Boek Ik ken jou

In oktober 2015 schreven AD en Lebowski Publishers een verhalenwedstrijd uit rondom het thema ‘dementie’. Uit meer dan 1000 inzendingen werden de vijfentwintig beste bijdragen geselecteerd. Hierin is ook mijn column gepubliceerd.700px-ik-ken-jou-

In de bundel ‘Ik ken jou’ passeren hartverscheurende en aangrijpende verhalen van partners, (klein-)kinderen en andere mantelzorgers de revue, maar komen ook geestige, herkenbare en liefdevolle verhalen over de gevolgen van dementie voorbij.
‘Ik ken jou’ is een prachtig eerbetoon aan alle dementerenden en de mensen die voor hen zorgen.
Bestellen via de webshop van het AD.

Eindredactie
 • Namen en Rugnummers,image Reinoud van Uffelen, 2016
 • Inspirerend rouwen, Marianne van den Wijngaard, 2011inspirerend rouwen